Tri Balanza welkom
Tri Balanza header menuTri Balanza:

Oprichtster van Tri Balanza is Patricia Mooren-van Elderen. Tri Balanza is begonnen als praktijk voor massage en reiki.
In de loop der jaren heeft Patricia vele technieken geleerd en ontwikkeld die bijdragen tot een gelukkig en volledig bezield leven.Over Patricia:

Patricia (1962) heeft een grote interesse in het leven, de mens en alles wat daarmee samenhangt. Zij is haar loopbaan begonnen in de gezondheidszorg en na een aantal jaren overgestapt naar het bedrijfsleven. Als secretaresse personeel & organisatie heeft zij veel ervaring opgedaan over hoe mensen werken en reageren in stress-situaties: "Ik heb ervaren dat aandacht voor het mens-zijn belangrijk is voor zijn of haar functioneren."

In 1995 heeft Patricia een andere richting aan haar leven gegeven. Ze heeft de opleiding Ayurveda therapeut gevolgd aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Hilversum. Daarnaast heeft ze de opleidingen aromatherapie, reikimaster en massagetherapeut, afgerond. Verder heeft ze zich o.a. ook verdiept in bloesemtherapie, edelsteentherapie, psychologische astrologie en Maya kalender.

In 1999 is Patricia met haar man verhuisd naar Drenthe. Hier heeft ze nog meer ervaren wat rust en de verbinding met de natuur betekent en kan bijdragen tot een volledig zijn in het leven. In deze rust en ruimte heeft zij zich verder verdiept in de leringen en wijsheden van diverse spirituele leraren en meesters.