Tri Balanza welkom
Tri Balanza header menuTri Balanza header menu
∼ Maya wijsheid voor je levenspad ∼

Wie ben je? Wat heeft je gevormd? Waar sta je en waar ga je heen? Alle antwoorden op deze vragen liggen in jou besloten. De wijsheid van de Maya´s helpt je om ze te vinden. Je te herinneren wie je werkelijk bent en je eigen wijsheid te volgen op je levenspad.

Dit is een handboek voor iedereen die bewust wil leven. Het is gebaseerd op oude wijsheid van de Maya´s uit Midden-Amerika die toegankelijk is gemaakt voor de tijd waarin wij nu leven. Een tijd die de Maya´s en veel andere indianenvolken al duizenden jaren geleden noemden in hun profetieën: een turbulente tijd van chaos, transformatie en herinneren wie je werkelijk bent.

De belangrijkste Maya kalender, de heilige Tzolkin, heeft een omloop van 260 dagen en elke dag heeft een eigen karakter en energie. Deze kalender laat je elke dag opnieuw zien dat er zeer krachtige energie is die jou ondersteunt en bijdraagt aan jouw welzijn.

Met dit Tzolkin profielenboek kun je heel eenvoudig jouw persoonlijke profiel samenstellen: jouw kwaliteiten, jouw talenten en de blauwdruk van je levenspad. Wat je zo te weten komt over jezelf en je leven kun je dagelijks toepassen. Je kunt je levenspad tot nu toe beter begrijpen en ontdekken waar je staat onderweg naar de nieuwe tijd. Bovendien krijg je de sleutel aangereikt waarmee je je potentieel kunt activeren.


Door de Tzolkin in je leven te integreren, word je je bewust van de energie die elke dag beschikbaar is vanuit de Kosmos voor jouw creaties: je projecten, plannen, wensen, relaties. Kortom, voor je hele leven.

Met dit boek biedt Elvira van Rijn zowel voor beginners als mensen die al bekend zijn met de Tzolkin nieuwe kennis en inzichten. Je vindt in dit boek toegang tot:
- de wijsheid van je ziel over je passie, missie en visie;
- een nieuwe kijk op de tellingen die tot nu toe worden gehanteerd: Dreamspell en Quiché;
- de recentelijk geopenbaarde Kosmische telling.

Reacties van lezers:

"Voor mij is het een boek vol geheimen en diepe wijsheden. Het is een handboek en niet een boek dat je even leest en weer weglegt, dit boek neem ik mee in mijn leven als gids."

"Feitelijk heb ik door mijn huidige vriend en het boek van Elvira van Rijn mezelf teruggevonden en sta daardoor veel fijner in het leven en ben mijn doel na gaan streven."

"Het boek vind ik geweldig. Ik heb inmiddels de 3 routes uitgewerkt inclusief de Levenslessen, Hemel op aarde brengen en Jezelf in de wereld brengen. En wat een herkenning geeft dat!"

"Ik herken veel in zowel dreamspell, klassieke als kosmische zegels en tonen Super die schema´s! Zo heb je in ene een beschrijving van jezelf in handen."

"Ik ben begonnen in je boek en de puzzelstukjes vallen op hun plaats!"

"Erg mooi, inzichtelijk en begrijpelijk!

"Het is erg fijn een begrijpelijk (werk)boek te hebben."

"Ik vind het boek echt geweldig, want door alle kwartjes die vallen lijk ik binnen een paar dagen uit een behoorlijk diep dal te komen waar ik bijna anderhalf jaar ingezeten heb. Alles wordt ineens zo duidelijk dat ik met regelmaat hardop zit te lachen bij het ontrafelen van van alles terwijl dit eerder juist heel zwaar voelde. Geweldig!"