Tri Balanza welkom
Tri Balanza header menu

Tri Balanza header menu

Geurpaleis

Webwinkel voor aromatherapie en een goed gevoel:
Met een groot assortiment aan etherische olie, synergieën, aromalampen, geurverstuivers, wierook, pendels, boeken, cadeau artikelen en veel meer.

Mayacreaties.nl

Verkoopplatform voor creaties geïnspireerd op de Tzolkin.

Recreatieboerderij "De Gelpenhoeve"

Even een paar dagen genieten van alle rust en ruimte in Drenthe? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Personal Pearls

Eigengemaakte sieraden.
Ook voor workshops en (kinder)feestjes

voor Binnen of Buiten

U vindt hier landelijke woonaccessoires en leuke lifestyle artikelen. Wilt u de artikelen graag zien en voelen, dan komen wij graag bij u langs voor een gezellige homeparty bij u thuis. (binnen een straal van ongeveer 30 km van Westerbork)

CijferCoaching

Zit jij op de Mavo (TL), Havo of Vwo en wil het allemaal niet zo lukken met wiskunde of rekenen dan is CijferCoaching iets voor jou. Of heb jij wellicht moeite met het plannen van je huiswerk? En begin je vaak met het leukste/beste vak, zodat er geen tijd meer overblijft voor de vervelendste vakken! Dan kan ik je helpen om je huiswerk beter te plannen. Samen gaan we werken aan een betere verdeling van je vakken over de dagen en leer ik je hoe je je huiswerk beter kunt indelen.

Buyten

Een duurzame locatie voor trainen en vergaderen.

´t Leeuweriksveld

Biologisch-dynamisch tuinbouwbedrijf in Wilhelmsoord vlakbij Emmen. Hier verbouwen wij de groenten voor onze abonnementen, onze boerderijwinkel en de webwinkel.

Whitemore Advies en Interim management

Tri Balanza welkom